“El primer que faré quan acabi tot és convidar els amics a casa”

PerAlbert Solé Bonamusa

“El primer que faré quan acabi tot és convidar els amics a casa”

No he sentit gaire la opinió directe dels més petits de casa aquests dies de confinament. Quan els mitjans volen parlar de com ho viuen els nens i els adolescents truquen a psicòlegs o pregunten als pares. Però què opinen ells realment? He volgut parlar amb alguns d’ells sense passar pel filtre dels adults. Realment s’han adaptat tan bé com diuen els grans? Estan preocupats? He parlat amb tres noies de Rubí per conèixer la seva opinió de primera mà: Laia Viaplana (12 anys), Julieta Rojo (12 anys) i Sara Iglesia (14 anys).

Les entrevistes anteriors:

Vols compartir-ho?

Quant a l'autor

Albert Solé Bonamusa administrator

Soc un periodista. Així, sense adjectius. He treballat quasi tota la meva carrera professional en la premsa escrita (El Punt, L'Esportiu, Diari Ara i Diari de Sabadell –com a director–) però estic enamorat de la ràdio. A més estic casat i soc pare de dos fills.

Deixeu una resposta