“Tu ets el metge i deixo la meva vida a les teves mans”

PerAlbert Solé Bonamusa

“Tu ets el metge i deixo la meva vida a les teves mans”

Un cop un malalt de COVID-19 mèdicament ja té l’alta s’ha acabat tot? No pas. La Raquel Font i el Dani Blanco m’expliquen en aquesta entrevista com ho han viscut ells. La Raquel ha estat setmanes completament sola aïllada a casa seva amb tots els símptomes possibles de coronavirus, menys la pneumònia. Mentre que el Dani va arribar a estar 10 dies a la UCI de la Mútua de Terrassa, cinc d’ells en coma induït. La primera part de la entrevista és molt descriptiva sobre què els va passar i com van evolucionar els símptomes, però per mi la part més interessant arriba cap a la meitat i com expliquen les repercussions psicològiques de tot plegat en ells i en la seva família, de les quals se n’està parlant molt poc.

També destaco com ells, en especial la Raquel, s’han trobat amb metges i infermers que no saben com tractar aquest virus que ens ha trastocat les vides a tots. La gent com ells que ha passat el COVID-19 i se n’ha sortit tenen una mirada molt diferent de la resta sobre aquest desconfinament que hem començat a iniciar.

Aquesta entrevista forma part de la sèrie que li dedicaré a la pandèmia en el meu bloc.

Les altres entrevistes:

 

 

Vols compartir-ho?

Quant a l'autor

Albert Solé Bonamusa administrator

Soc un periodista. Així, sense adjectius. He treballat quasi tota la meva carrera professional en la premsa escrita (El Punt, L'Esportiu, Diari Ara i Diari de Sabadell –com a director–) però estic enamorat de la ràdio. A més estic casat i soc pare de dos fills.

Deixeu una resposta