“M’ha agradat passar tant temps junts tota la família”

PerAlbert Solé Bonamusa

“M’ha agradat passar tant temps junts tota la família”

Dins la sèrie d’entrevistes sobre el coronavirus i el confinament, avui converso amb el meu fill gran, l’Oriol Solé. En aquests tres mesos hem parlat de moltes coses i he vist que té una conversa interessant i una visió de tot el que està passant que val la pena de sentir. Per això he decidit fer una cosa de les més difícils que hi ha, entrevistar el teu fill de 10 anys (a punt de fer-ne 11).

Les anteriors entrevistes sobre el coronavirus:

Text

Vols compartir-ho?

Quant a l'autor

Albert Solé Bonamusa administrator

Soc un periodista. Així, sense adjectius. He treballat quasi tota la meva carrera professional en la premsa escrita (El Punt, L'Esportiu, Diari Ara i Diari de Sabadell –com a director–) però estic enamorat de la ràdio. A més estic casat i soc pare de dos fills.

Deixeu una resposta