Reportatges en primera persona: dins un quiròfan

Reportatges en primera persona: dins un quiròfan

Els que em coneixen saben que m’agraden molt els reportatges viscuts, els reportatges explicats des de dins d’on passen les coses. No és cap mèrit meu, és la base del periodisme de carrer que s’hauria de practicar més del que es fa. Quan estava a l’ARA i feia infraestructures, en vaig fer alguns pujant a un tren dels que sempre fallen per explicar-ho en primera persona. Ara, com a freelance, ho he tornat a fer. Vaig entrar a un quiròfan per explicar un avanç mèdic de fa pocs anys: permetre que els pares puguin entrar al quiròfan en una cesària.

Aquest reportatge en primera persona és doble, ja que jo no vaig poder entrar a les cesàries dels meus dos fills. Aquí ho explico tot.

Vols compartir-ho?

Quant a l'autor

Albert Solé Bonamusa administrator

Soc un periodista. Així, sense adjectius. He treballat quasi tota la meva carrera professional en la premsa escrita (El Punt, L'Esportiu, Diari Ara i Diari de Sabadell –com a director–) però estic enamorat de la ràdio. A més estic casat i soc pare de dos fills.

Deixeu una resposta