Qui és i què fa Pepe Costa al vestidor del Barça?

Qui és i què fa Pepe Costa al vestidor del Barça?

Escriure sobre el Barça i informar sobre què passa al vestidor cada dia és més complicat, i més si no estàs dins la dinàmica periodística blaugrana com jo. I tot i això, ara encara és més difícil que quan jo feia informació del Barça cada dia. El club i els jugadors s’han blindat davant de la premsa –no nego que ens ho hàgim guanyat a pols– i costa molt ficar-hi el nas. Un dels grans misteris del vestidor blaugrana des de fa uns anys és qui és aquell home alt que sempre està al costat de Messi. Es diu Pepe Costa, i tot i treballar pel club, no apareix a cap organigrama oficial ni tampoc en cap de les fotos oficials que penja el club. De la gran quantitat de fotos que el fotògraf oficial, Miguel Ruiz, penja a la web oficial, Costa no apareix. Feu l’exercici i busqueu-lo. Comptant que viatja a cada partit fora del Camp Nou, és més complicat fer que no surti a cap foto que ho faci per casualitat. Qui és Pepe Costa i què al Barça? Quina és la seva relació amb Messi? En aquest reportatge de CTXT intento posar-hi una mica de llum, i explico qui són els ‘Pepe Costa’ d’altres grans club d’elit europeus.

Vols compartir-ho?

Quant a l'autor

Albert Solé Bonamusa administrator

Soc un periodista. Així, sense adjectius. He treballat quasi tota la meva carrera professional en la premsa escrita (El Punt, L'Esportiu, Diari Ara i Diari de Sabadell –com a director–) però estic enamorat de la ràdio. A més estic casat i soc pare de dos fills.

Deixeu una resposta