Entrevista a Alexia Putellas

Entrevista a Alexia Putellas

El meu primer article d’esports a la revista digital ctxt.cat ha sigut una entrevista a la segona capitana del FC Barcelona femení, Alexia Putellas. La directora de l’edició catalana de CTXT, Mar Calpena, em va demanar que volia una entrevista potent de futbol femení per a la primera edició de la revista en català –que va engegar el 15 de setembre de 2019– com a declaració d’intencions. El feminisme és un dels pilars editorials d’aquesta revista digital. Vaig demanar entrevistar Putellas al Barça, i malgrat ser una de les jugadores més sol·licitades pels mitjans de comunicació, el club va accedir precisament per l’aposta de CTXT pel futbol femení.

Vols compartir-ho?

Quant a l'autor

Albert Solé Bonamusa administrator

Soc un periodista. Així, sense adjectius. He treballat quasi tota la meva carrera professional en la premsa escrita (El Punt, L'Esportiu, Diari Ara i Diari de Sabadell –com a director–) però estic enamorat de la ràdio. A més estic casat i soc pare de dos fills.

Deixeu una resposta