Reportatge sobre el futur dels tallers mecànics de barri

Reportatge sobre el futur dels tallers mecànics de barri

Un dia vaig anar al meu mecànic del barri de la Serreta de Rubí i el vaig trobar molt pessimista. Li vaig preguntar perquè i em va explicar que havia tirat la tovallola a seguir invertint per aprendre a reparar els vehicles elèctrics i híbrids. Em va dir que no sabia si els seus col·legues pensaven el mateix que ell, però ell ho veia així. Vaig trucar a mecànics de diferents punts de Catalunya i molts veien el futur igual de negre que ell. Tenia un tema. Li vaig vendre a la secció d’Economia del diari Ara i me’l van comprar. Aquest és el resultat.

Vols compartir-ho?

Quant a l'autor

Albert Solé Bonamusa administrator

Soc un periodista. Així, sense adjectius. He treballat quasi tota la meva carrera professional en la premsa escrita (El Punt, L'Esportiu, Diari Ara i Diari de Sabadell –com a director–) però estic enamorat de la ràdio. A més estic casat i soc pare de dos fills.

Deixeu una resposta