-

"Les males persones no poden ser bons periodistes", Ryszard Kapuscinski

Un estiu 2019 enfeinat

PerAlbert Solé Bonamusa

Un estiu 2019 enfeinat

Des de l’1 de juliol de 2019 sóc un periodista dels que s’anomenen freelance. Què vol dir això? Ras i curt, soc un autònom que venc la meva feina a diferents clients, en lloc de treballar per un únic mitjà. L’estiu del 2019 ha sigut mogut perquè he tingut força feina per començar aquesta nova etapa. He començat a treballar com a ‘account manager’ a l’empresa de màrqueting digital Marficom, on he penjat ja els meus primers articles. Aquesta feina m’ocupa bona part del temps, i la resta l’he dedicat a preparar reportatges pel diari Ara –casa meva– i a participar en dos programes d’estiu de la ràdio catalana. Per una banda, he tingut una petita participació a la tertúlia d’‘El perquè de tot plegat’ d’El món a Rac1′ d’estiu que presenta Jordi Armenteras. I els dijous d’agost he fet una secció nostàlgica dels anys 90 a SER Catalunya (103.5 fm) al programa Aquí Cuní d’estiu amb Frederic Vincent.

En aquest espai ‘Què faig’ aniré penjant totes les feines que vagi fent a partir d’aquest estiu, quan enceto l’etapa de freelance.

Vols compartir-ho?

Quant a l'autor

Albert Solé Bonamusa administrator

Soc un periodista. Així, sense adjectius. He treballat quasi tota la meva carrera professional en la premsa escrita (El Punt, L'Esportiu, Diari Ara i Diari de Sabadell –com a director–) però estic enamorat de la ràdio. A més estic casat i soc pare de dos fills.

Deixeu una resposta