Un estiu 2019 enfeinat

Un estiu 2019 enfeinat

Des de l’1 de juliol de 2019 sóc un periodista dels que s’anomenen freelance. Què vol dir això? Ras i curt, soc un autònom que venc la meva feina a diferents clients, en lloc de treballar per un únic mitjà. L’estiu del 2019 ha sigut mogut perquè he tingut força feina per començar aquesta nova etapa. He començat a treballar com a ‘account manager’ a l’empresa de màrqueting digital Marficom, on he penjat ja els meus primers articles. Aquesta feina m’ocupa bona part del temps, i la resta l’he dedicat a preparar reportatges pel diari Ara –casa meva– i a participar en dos programes d’estiu de la ràdio catalana. Per una banda, he tingut una petita participació a la tertúlia d’‘El perquè de tot plegat’ d’El món a Rac1′ d’estiu que presenta Jordi Armenteras. I els dijous d’agost he fet una secció nostàlgica dels anys 90 a SER Catalunya (103.5 fm) al programa Aquí Cuní d’estiu amb Frederic Vincent.

En aquest espai ‘Què faig’ aniré penjant totes les feines que vagi fent a partir d’aquest estiu, quan enceto l’etapa de freelance.

Vols compartir-ho?

Quant a l'autor

Albert Solé Bonamusa administrator

Soc un periodista. Així, sense adjectius. He treballat quasi tota la meva carrera professional en la premsa escrita (El Punt, L'Esportiu, Diari Ara i Diari de Sabadell –com a director–) però estic enamorat de la ràdio. A més estic casat i soc pare de dos fills.

Deixeu una resposta