Nova etapa, obro blog

Nova etapa, obro blog

Vaig tard, ho sé. Això de fer un bloc personal l’any 2019 potser ja no està de moda, i menys fer-ho passats els 40 anys. Pot ser, però em venia gust. Aquest 2019 ha suposat un punt d’inflexió a la meva vida professional i he decidit fer el pas després de molts anys de pensar-hi, però anar-ho ajornant amb l’excusa de la feina. I és cert que he passat 20 anys, els primers 20 anys de la meva vida professional treballant sense parar, a un ritme cada dia més alt, i no tenia temps –o això em deia a mi mateix– per cuidar un bloc personal.

Doncs aprofitant aquest punt d’inflexió –involuntari, això sí, del qual en parlaré en un post més endavant– he fet el cop de cap. En aquest bloc trobareu una biografia meva per saber qui soc i la meva carrera professional, però també us deixo un recull de tot el que he escrit, en especial al ‘Diari Ara’, ja que els articles dels 8 anys a ‘El 9 Esportiu’ (actual ‘L’Esportiu’) no estan digitalitzats. En temes digitals, el grup El Punt sempre ha anat tard…

Però el més important és que hi aniré penjant articles d’opinió, pensaments i dèries meves en general. No sé si serà interessant o no, ho intentaré, això sí, però em venia molt de gust immortalitzar la meva feina. No asseguro escriure cada setmana, però ho intentaré.

Moltes gràcies!

 

Vols compartir-ho?

Quant a l'autor

Albert Solé Bonamusa administrator

Soc un periodista. Així, sense adjectius. He treballat quasi tota la meva carrera professional en la premsa escrita (El Punt, L'Esportiu, Diari Ara i Diari de Sabadell –com a director–) però estic enamorat de la ràdio. A més estic casat i soc pare de dos fills.

Deixeu una resposta