Manual dels anys 90 explicat als mil·lennials

Manual dels anys 90 explicat als mil·lennials

L’estiu 2019, m’ha fet molta il·lusió tornar a fer ràdio, després de 20 anys dedicant-me a la premsa escrita. A part d’un parell de participacions a la tertúlia d”El món a Rac1′ d’estiu, tots els dijous del mes d’agost he estat a SER Catalunya, al programa ‘Aquí Cuní’ d’estiu, presentat per Frederic Vincent. Entre el Fredi i jo ens vam inventar una secció, ‘Manual dels anys 90 per a mil·lennials’, on m’he dedicat a fer un exercici de nostàlgia de la millor època, els anys 90, pensant sobretot ens els ‘quarentons’ com jo. Us deixo els enllaços de les seccions aquí:

Capítol 1, 1 d’agost de 2019

Capítol 2, 8 d’agost de 2019

Capítol 3, 16 d’agost de 2019

Capítol 4, 22 d’agost de 2019

Capítol 5, 29 d’agost 2019

Vols compartir-ho?

Quant a l'autor

Albert Solé Bonamusa administrator

Soc un periodista. Així, sense adjectius. He treballat quasi tota la meva carrera professional en la premsa escrita (El Punt, L'Esportiu, Diari Ara i Diari de Sabadell –com a director–) però estic enamorat de la ràdio. A més estic casat i soc pare de dos fills.

Deixeu una resposta