-

"Les males persones no poden ser bons periodistes", Ryszard Kapuscinski

Manual dels anys 90 explicat als mil·lennials

PerAlbert Solé Bonamusa

Manual dels anys 90 explicat als mil·lennials

L’estiu 2019, m’ha fet molta il·lusió tornar a fer ràdio, després de 20 anys dedicant-me a la premsa escrita. A part d’un parell de participacions a la tertúlia d”El món a Rac1′ d’estiu, tots els dijous del mes d’agost he estat a SER Catalunya, al programa ‘Aquí Cuní’ d’estiu, presentat per Frederic Vincent. Entre el Fredi i jo ens vam inventar una secció, ‘Manual dels anys 90 per a mil·lennials’, on m’he dedicat a fer un exercici de nostàlgia de la millor època, els anys 90, pensant sobretot ens els ‘quarentons’ com jo. Us deixo els enllaços de les seccions aquí:

Capítol 1, 1 d’agost de 2019

Capítol 2, 8 d’agost de 2019

Capítol 3, 16 d’agost de 2019

Capítol 4, 22 d’agost de 2019

Capítol 5, 29 d’agost 2019

Vols compartir-ho?

Quant a l'autor

Albert Solé Bonamusa administrator

Soc un periodista. Així, sense adjectius. He treballat quasi tota la meva carrera professional en la premsa escrita (El Punt, L'Esportiu, Diari Ara i Diari de Sabadell –com a director–) però estic enamorat de la ràdio. A més estic casat i soc pare de dos fills.

Deixeu una resposta