Capítol 64 – Padilla, Fité, Torres i Domènech: el ‘clan’ de Sabadell

Capítol 64 – Padilla, Fité, Torres i Domènech: el ‘clan’ de Sabadell

Per començar la cinquena temporada de La Sala de Solé ho faig amb una xerrada amb quatre periodistes de Sabadell (com jo) que es dediquen a la premsa esportiva (en especial de futbol) des de diferents àmbits, molt coneguts, i que són amics des que eren molt joves: Carles Fité, Toni Padilla, Àxel Torres i Quim Domènech.
Enllaços:
-Pòdcast ‘Comunicar para liderar’
https://podcasters.spotify.com/pod/show/frasesalvuelo/episodes/Saber-despedirse-e283h3o

Vols compartir-ho?

Quant a l'autor

Albert Solé Bonamusa administrator

Soc un periodista. Així, sense adjectius. He treballat quasi tota la meva carrera professional en la premsa escrita (El Punt, L'Esportiu, Diari Ara i Diari de Sabadell –com a director–) però estic enamorat de la ràdio. A més estic casat i soc pare de dos fills.