Capítol 65 – Pablo Tallón, la tercera via pels matins radiofònics

Capítol 65 – Pablo Tallón, la tercera via pels matins radiofònics

Enmig de la guerra per l’audiència dels matins de la ràdio catalana entre Jordi Basté i Ricard Ustrell, ha aparegut una tercera veu que vol fer-se un espai modestament. En aquest capítol entrevisto Pablo Tallón, un periodista que va començar com a becari a Ràdio Barcelona i ara dirigeix i presenta ‘Aquí Catalunya’, el matinal de SER Catalunya.

Enllaços:

-Dimissió Oriol Nolis a RTVE
https://www.cugat.cat/noticies/societat/164554/oriol-nolis-deixa-la-direccio-de-rtve-a-catalunya

-Les dades de la nova temporada de Catalunya Ràdio
https://www.lavanguardia.com/politica/20230910/9216538/productoras-externas-ocupan-tres-cuatro-horas-catalunya-radio.html

 

Vols compartir-ho?

Quant a l'autor

Albert Solé Bonamusa administrator

Soc un periodista. Així, sense adjectius. He treballat quasi tota la meva carrera professional en la premsa escrita (El Punt, L'Esportiu, Diari Ara i Diari de Sabadell –com a director–) però estic enamorat de la ràdio. A més estic casat i soc pare de dos fills.