Capítol 63 – Trinxeres mediàtiques

Capítol 63 – Trinxeres mediàtiques

Un tema que em preocupa des de fa anys són les trinxeres mediàtiques i com sovint tots, jo el primer, ens situem en una d’aquestes trinxeres sense ni adonar-nos-en. La reflexió que faig en aquest capítol m’ha sorgit arran de veure un mitjà que jo creia molt equilibrat i diferent dels altres, malgrat ser d’esquerres (elDiario.es), veure’l travessar algunes línies amb els titulars que l’han situat en una de les dues trinxeres.

Enllaços:
-Canvis a Catalunya Ràdio

Manel Alías conduirà el ‘Catalunya nit’ de Catalunya Ràdio

-Canvis a Rac1
https://www.ara.cat/media/radio-podcasts/clapes-allargara-hora-mes-programa-rac1-temporada-ve_1_4752859.html

-Silvia Intxaurrondo-Feijóo
https://www.huffingtonpost.es/politica/ayuso-maroto-todas-veces-silvia-intxaurrondo-puesto-aprietos-politicos.html

Vols compartir-ho?

Quant a l'autor

Albert Solé Bonamusa administrator

Soc un periodista. Així, sense adjectius. He treballat quasi tota la meva carrera professional en la premsa escrita (El Punt, L'Esportiu, Diari Ara i Diari de Sabadell –com a director–) però estic enamorat de la ràdio. A més estic casat i soc pare de dos fills.