-

"Les males persones no poden ser bons periodistes", Ryszard Kapuscinski

Presentació de llibres

PerAlbert Solé Bonamusa

Presentació de llibres

Després de 20 anys treballant en premsa escrita, no estic molt acostumat a parlar en públic. Però en els últims anys m’hi he hagut d’acostumar perquè els mitjans són cada cop més transmèdia i els periodistes hem d’aprendre a fer de tot. Amb escriure bé, avui en dia no n’hi ha prou. Per això, quan la gent d’Òmnium Cultural em va trucar per demanar-me que presentés el llibre de Jordi Cuixart, ‘Ho tornarem a fer’ (ed. Ara Llibres), a Martorell el 21 de novembre, no vaig dubtar a dir-los que sí. Al meu costat hi havia una de les germanes del Jordi, l’Esther, i la Montse Ortiz, membre de la junta d’Òmnium Cultural.

Vols compartir-ho?

Quant a l'autor

Albert Solé Bonamusa administrator

Soc un periodista. Així, sense adjectius. He treballat quasi tota la meva carrera professional en la premsa escrita (El Punt, L'Esportiu, Diari Ara i Diari de Sabadell –com a director–) però estic enamorat de la ràdio. A més estic casat i soc pare de dos fills.

Deixeu una resposta