Presentació de llibres

Presentació de llibres

Després de 20 anys treballant en premsa escrita, no estic molt acostumat a parlar en públic. Però en els últims anys m’hi he hagut d’acostumar perquè els mitjans són cada cop més transmèdia i els periodistes hem d’aprendre a fer de tot. Amb escriure bé, avui en dia no n’hi ha prou. Per això, quan la gent d’Òmnium Cultural em va trucar per demanar-me que presentés el llibre de Jordi Cuixart, ‘Ho tornarem a fer’ (ed. Ara Llibres), a Martorell el 21 de novembre, no vaig dubtar a dir-los que sí. Al meu costat hi havia una de les germanes del Jordi, l’Esther, i la Montse Ortiz, membre de la junta d’Òmnium Cultural.

Vols compartir-ho?

Quant a l'autor

Albert Solé Bonamusa administrator

Soc un periodista. Així, sense adjectius. He treballat quasi tota la meva carrera professional en la premsa escrita (El Punt, L'Esportiu, Diari Ara i Diari de Sabadell –com a director–) però estic enamorat de la ràdio. A més estic casat i soc pare de dos fills.

Deixeu una resposta