-

"Les males persones no poden ser bons periodistes", Ryszard Kapuscinski

Organitzar una taula rodona sobre mobilitat

PerAlbert Solé Bonamusa

Organitzar una taula rodona sobre mobilitat

Aquest dijous 14 de novembre s’ha celebrat a Sant Cugat del Vallès una taula rodona del cicle de debats Ara Pensem que organitza el Diari Ara –amb el patrocini del Banc Sabadell–. Aquest cop el tema a debat era la mobilitat sota el títol ‘Com ens desplaçarem en el futur?’. Els responsables del diari em van trucar per demanar-me si els podia organitzar la taula, buscant-los els ponents i preparant-li el guió per l’Antoni Bassas, aprofitant que les infraestructures són una de les meves especialitats i tinc contactes en el sector. Ho vaig fer amb molt de gust, i el resultat ha sigut molt interessant. Aquesta és la crònica del debat, que he fet jo també.

Vols compartir-ho?

Quant a l'autor

Albert Solé Bonamusa administrator

Soc un periodista. Així, sense adjectius. He treballat quasi tota la meva carrera professional en la premsa escrita (El Punt, L'Esportiu, Diari Ara i Diari de Sabadell –com a director–) però estic enamorat de la ràdio. A més estic casat i soc pare de dos fills.

Deixeu una resposta