Organitzar una taula rodona sobre mobilitat

Organitzar una taula rodona sobre mobilitat

Aquest dijous 14 de novembre s’ha celebrat a Sant Cugat del Vallès una taula rodona del cicle de debats Ara Pensem que organitza el Diari Ara –amb el patrocini del Banc Sabadell–. Aquest cop el tema a debat era la mobilitat sota el títol ‘Com ens desplaçarem en el futur?’. Els responsables del diari em van trucar per demanar-me si els podia organitzar la taula, buscant-los els ponents i preparant-li el guió per l’Antoni Bassas, aprofitant que les infraestructures són una de les meves especialitats i tinc contactes en el sector. Ho vaig fer amb molt de gust, i el resultat ha sigut molt interessant. Aquesta és la crònica del debat, que he fet jo també.

Vols compartir-ho?

Quant a l'autor

Albert Solé Bonamusa administrator

Soc un periodista. Així, sense adjectius. He treballat quasi tota la meva carrera professional en la premsa escrita (El Punt, L'Esportiu, Diari Ara i Diari de Sabadell –com a director–) però estic enamorat de la ràdio. A més estic casat i soc pare de dos fills.

Deixeu una resposta