Selecció d’articles a l’ARA sobre Rodalies

Selecció d’articles a l’ARA sobre Rodalies

Al diari Ara hi vaig fer de tot. Vaig començar fent esports, però una de les etapes on vaig aprendre més va ser a societat com a redactor d’infraestructures. No és una secció fàcil en cap redacció, i menys aconseguir que aquestes informacions siguin  interessants i atractives. Jo ho vaig intentar i crec que me’n vaig sortir. Els meus companys saben que explicar les mancances del servei de Rodalies va ser una de les meves obsessions –me’n feien bromes…–, i aquí en deixo alguns exemples.

 

I enmig de tanta informació sobre Rodalies, un dia vaig voler acompanyar al conseller de Territori i Sostenibilitat en aquell moment, el terrassenc Josep Rull, en un trajecte en Rodalies que ell feia cada setmana per anar de Terrassa al Parlament els dies de ple, i ho vam gravar en vídeo amb les companyes d’AraTV.

 

 

Vols compartir-ho?

Quant a l'autor

Albert Solé Bonamusa administrator

Soc un periodista. Així, sense adjectius. He treballat quasi tota la meva carrera professional en la premsa escrita (El Punt, L'Esportiu, Diari Ara i Diari de Sabadell –com a director–) però estic enamorat de la ràdio. A més estic casat i soc pare de dos fills.

Deixeu una resposta