Selecció d’article a l’ARA sobre les carreteres catalanes

PerAlbert Solé Bonamusa

Selecció d’article a l’ARA sobre les carreteres catalanes

Com a redactor d’infraestructures, a més de parlar de trens, i en especials de Rodalies, vaig parlar molt de les carreteres catalanes, sobretot de les més oblidades pels polítics. En el rànquing de les que en vaig parlar més, sense dubte hi ha l’N-340 a Tarragona, o la C-55 del Bages. Deixo un recull d’articles.

Un dia l’Antoni Bassas em va demanar que participés al seu programa d’AraTV per explicar la proposta del Racc de desviar els camions de la N-340 a l’AP-7.

Vaig parlar també dels embussos de trànsit i el perquè es produeixen.

També vaig fer algun article i entrevista per parlar de les autoescoles i del carnet de punts.

I una mica sobre les motos.

Vols compartir-ho?

Quant a l'autor

Albert Solé Bonamusa administrator

Soc un periodista. Així, sense adjectius. He treballat quasi tota la meva carrera professional en la premsa escrita (El Punt, L'Esportiu, Diari Ara i Diari de Sabadell –com a director–) però estic enamorat de la ràdio. A més estic casat i soc pare de dos fills.

Deixeu una resposta