Selecció d’articles al ‘Diari de Sabadell’

PerAlbert Solé Bonamusa

Selecció d’articles al ‘Diari de Sabadell’

Com a director del renovat ‘Diari de Sabadell’ (del maig del 2018 al maig del 2019) vaig escriure un article cada setmana on explicava el que pensava de coses de la ciutat, però també de la vida i de la meva experiència com a pare de dos fills. En deixo una selecció:

I com a director, el diari digital ElNacional.cat em va demanar un anàlisi previ a les eleccions municipals de Sabadell.

Però el 2019 vam tenir dues eleccions consecutives, i només un mes abans de les municipals hi va haver unes eleccions generals que van tenir molta influència. Al mig de la redacció del diari, vaig fer el meu anàlisi de les generals del 28-A en clau sabadellenca.

I quan ens van donar dos premis Awards of Excellence de la Society for News Design, així ho vaig explicar.

 

 

 

Vols compartir-ho?

Quant a l'autor

Albert Solé Bonamusa administrator

Soc un periodista. Així, sense adjectius. He treballat quasi tota la meva carrera professional en la premsa escrita (El Punt, L'Esportiu, Diari Ara i Diari de Sabadell –com a director–) però estic enamorat de la ràdio. A més estic casat i soc pare de dos fills.

Deixeu una resposta