Entrevista a Ramon Besa, un mestre del periodisme

Entrevista a Ramon Besa, un mestre del periodisme

Dins del podcast ‘La Sala de Solé’, en el capítol 20, he entrevistat al periodista Ramon Besa, redactor en cap d’esports d”El País’, professor de Periodisme de la Universitat Ramon Llull (Blanquerna), doctor Honoris Causa de la Universitat de Vic, Premi Nacional de Comunicació en la categoria de premsa de la Generalitat de Catalunya i premi Internacional de Periodisme Manuel Vázquez Montalbán, entre altres reconeixements. Vaig gravar l’entrevista també en vídeo i l’he extret del podcast.

Vols compartir-ho?

Quant a l'autor

Albert Solé Bonamusa administrator

Soc un periodista. Així, sense adjectius. He treballat quasi tota la meva carrera professional en la premsa escrita (El Punt, L'Esportiu, Diari Ara i Diari de Sabadell –com a director–) però estic enamorat de la ràdio. A més estic casat i soc pare de dos fills.

Deixeu una resposta