Capítulo 11 – Entrevista con David Jiménez, ‘El Director’

Capítulo 11 – Entrevista con David Jiménez, ‘El Director’

Capítulo especial con la entrevista íntegra con David Jiménez, exdirector de ‘El Mundo’ durante un año (2015-2016), y que de esta experiencia ha escrito un libro magnífico, ‘El Director’. Durante poco más de una hora charlamos del libro, pero sobre todo charlamos de periodismo y de ética periodística. David Jiménez cuenta que está escribiendo el guion de la serie de ‘El Director’, y que ha lanzado su podcast, en exclusiva para la plataforma Audible de Amazon.

Vols compartir-ho?

Quant a l'autor

Albert Solé Bonamusa administrator

Soc un periodista. Així, sense adjectius. He treballat quasi tota la meva carrera professional en la premsa escrita (El Punt, L'Esportiu, Diari Ara i Diari de Sabadell –com a director–) però estic enamorat de la ràdio. A més estic casat i soc pare de dos fills.

Deixeu una resposta