Periodisme sobre periodisme a Media.cat

Periodisme sobre periodisme a Media.cat

En ple confinament, em va arribar una proposta nova: un reportatge sobre com s’han adaptat els mitjans de comunicació a la pandèmia i al confinament a casa seva. No fa gaire temps que conec l’Elisenda Rovira, la responsable de Media.cat, però ens hem entès molt bé. Teníem un cafè agendat just els primers dies de l’estat d’alarma, i mentre parlàvem per anul·lar-lo, va sorgir aquesta primera col·laboració.

A la qual n’han seguit d’altres:

Vols compartir-ho?

Quant a l'autor

Albert Solé Bonamusa administrator

Soc un periodista. Així, sense adjectius. He treballat quasi tota la meva carrera professional en la premsa escrita (El Punt, L'Esportiu, Diari Ara i Diari de Sabadell –com a director–) però estic enamorat de la ràdio. A més estic casat i soc pare de dos fills.

Deixeu una resposta