Reflexions sobre cap on va la comunicació i les xarxes socials

Reflexions sobre cap on va la comunicació i les xarxes socials

Des de l’1 de juliol de 2019, una de les col·laboracions més fixes que faig és amb l’empresa de comunicació i màrqueting digital de Sabadell Marficom. A part de les tasques que hi desenvolupo (escriure el bloc i portar les xarxes de diferents empreses) que no firmo amb el meu nom per raons òbvies, també escric articles relacionats amb la comunicació i les xarxes socials. En aquest bloc hi escrivim tres persones: Carles Fité, Joan Martín i jo. Us en deixo alguns exemples:

 

 

Vols compartir-ho?

Quant a l'autor

Albert Solé Bonamusa administrator

Soc un periodista. Així, sense adjectius. He treballat quasi tota la meva carrera professional en la premsa escrita (El Punt, L'Esportiu, Diari Ara i Diari de Sabadell –com a director–) però estic enamorat de la ràdio. A més estic casat i soc pare de dos fills.

Deixeu una resposta