Col·laboracions a la revista del RACC

Col·laboracions a la revista del RACC

El Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC) buscava un redactor per a temes de mobilitat per a la seva revista corporativa, que arriba gratuïtament als seus 300.000 socis, i ens vam trobar. Però un cop vam acordar amb ells aquesta col·laboració em van preguntar si, a part de reportatges sobre mobilitat, podria fer-ne d’altres, i vaig dir que sí, lògicament. Així, la meva primera aparició a la revista del RACC és l’entrevista a la periodista de TV3 Maria Fernàndez Vidal.

Vols compartir-ho?

Quant a l'autor

Albert Solé Bonamusa administrator

Soc un periodista. Així, sense adjectius. He treballat quasi tota la meva carrera professional en la premsa escrita (El Punt, L'Esportiu, Diari Ara i Diari de Sabadell –com a director–) però estic enamorat de la ràdio. A més estic casat i soc pare de dos fills.

Deixeu una resposta