L’altra cara de la política: gestionar l’ego quan s’apaguen els focus

PerAlbert Solé Bonamusa

L’altra cara de la política: gestionar l’ego quan s’apaguen els focus

Del meu pas pel periodisme polític a la secció de Política del Diari Ara em va quedar l’interès per la cara més personal de les persones que regeixen el nostre país o ciutat. Fa temps que volia parlar amb calma de com viuen els polítics que han tingut molta responsabilitat quan han de tornar a la ‘vida civil’, i vaig trobar el lloc ideal per fer-ho: lamira.cat. Aquesta revista digital de ‘periodisme a foc lent’ m’ha permès publicar un reportatge llarg però, modestament, molt interessant. Aquest serà el primer de molts d’altres que publicaré al digital que dirigeix Francesc Canosa.

Vols compartir-ho?

Quant a l'autor

Albert Solé Bonamusa administrator

Soc un periodista. Així, sense adjectius. He treballat quasi tota la meva carrera professional en la premsa escrita (El Punt, L'Esportiu, Diari Ara i Diari de Sabadell –com a director–) però estic enamorat de la ràdio. A més estic casat i soc pare de dos fills.

Deixeu una resposta