Els rols de gènere a les extraescolars

PerAlbert Solé Bonamusa

Els rols de gènere a les extraescolars

Quan la coordinadora del suplement Criatures del Diari Ara, Aure Farran, em va proposar fer aquest tema vaig tenir molt clar com enfocar-ho. Jo tinc dos fills i he viscut com les seves decisions sobre la tria de les extraescolars es veu condicionada pel masclisme de la societat, sense ells ser-ne conscients. El reportatge va sortir sol.

Vols compartir-ho?

Quant a l'autor

Albert Solé Bonamusa administrator

Soc un periodista. Així, sense adjectius. He treballat quasi tota la meva carrera professional en la premsa escrita (El Punt, L'Esportiu, Diari Ara i Diari de Sabadell –com a director–) però estic enamorat de la ràdio. A més estic casat i soc pare de dos fills.

Deixeu una resposta