Retorn a la vida laboral d’una exconsellera

PerAlbert Solé Bonamusa

Retorn a la vida laboral d’una exconsellera

Un dia en un reportatge sobre la RENFE o la R3 fins a Vic em vaig trobar a l’exconsellera Meritxell Borràs. La coneixia de la meva època a la secció de Política de l’Ara, i em vaig apropar a saludar-la. Em va explicar que estava treballant a la Universitat de Vic -ella viu a l’Hospitalet- i em va semblar interessant explicar el seu retorn a la vida laboral després de 22 anys en la política activa, i 34 dies a la presó.

Vols compartir-ho?

Quant a l'autor

Albert Solé Bonamusa administrator

Soc un periodista. Així, sense adjectius. He treballat quasi tota la meva carrera professional en la premsa escrita (El Punt, L'Esportiu, Diari Ara i Diari de Sabadell –com a director–) però estic enamorat de la ràdio. A més estic casat i soc pare de dos fills.

Deixeu una resposta