Capítol 62 – Periodisme de successos (entrevista a Tura Soler)

Capítol 62 – Periodisme de successos (entrevista a Tura Soler)

En aquest capítol parlo amb una de les grans periodistes de successos de Catalunya, i que ha explicat alguns dels casos més mediàtics dels últims 30 anys (la farmacèutica d’Olot, Joan Vila, el zelador d’Olot, el crim del pantà de Susqueda…), i parlem dels debats ètics habituals del periodisme de successos, en els que ella té opinions que van contra la majoria. Entra a ‘La Sala de Solé’ Tura Soler, la cap d’investigació del Diari El Punt Avui, que amb 60 anys continua trepitjant carrer per treure històries potents.

Recomanacions
Documental ‘Insostenible: rere la brossa’
https://www.ccma.cat/tv3/sense-ficcio/insostenible-catalunya-desti-del-transit-de-residus/noticia/3235655/

 

Vols compartir-ho?

Quant a l'autor

Albert Solé Bonamusa administrator

Soc un periodista. Així, sense adjectius. He treballat quasi tota la meva carrera professional en la premsa escrita (El Punt, L'Esportiu, Diari Ara i Diari de Sabadell –com a director–) però estic enamorat de la ràdio. A més estic casat i soc pare de dos fills.

Deixeu una resposta