Capítol especial UAB – Periodisme local: elogi al periodisme de proximitat

PerAlbert Solé Bonamusa

Capítol especial UAB – Periodisme local: elogi al periodisme de proximitat

Aquest és un capítol especial de La Sala de Solé. No serà un capítol com els altres, ja que és un podcast on jo vaig participar, pero no el vaig idear. El departament de Comunicació Audiovisual de la Facultat de Periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona, ens va demanar a dos exalumnes que anéssim a gravar un podcast per a un projecte que es deia UNISONS.

El podcast es deia ‘Periodisme Local, elogi al periodisme de proximitat’ i és una conversa entre elperiodista de Torredembarra Jordi Salvat i jo mateix. Entre els dos parlem de les nostres experiències en els mitjans locals.

El tema és que aquest projecte UNISONS de la UAB s’ha acabat, han despenjat tots els podcast que van fer i ens els han ofert per si els volíem aprofitar. Com que la conversa és sobre periodisme, crec que valia la pena deixar-la immortalitzada a La Sala de Solé.

Vols compartir-ho?

Quant a l'autor

Albert Solé Bonamusa administrator

Soc un periodista. Així, sense adjectius. He treballat quasi tota la meva carrera professional en la premsa escrita (El Punt, L'Esportiu, Diari Ara i Diari de Sabadell –com a director–) però estic enamorat de la ràdio. A més estic casat i soc pare de dos fills.

Deixeu una resposta