Capítol 51 – La trampa de les redaccions integrades

PerAlbert Solé Bonamusa

Capítol 51 – La trampa de les redaccions integrades

En aquest capítol parlo d’un tema que segurament pot ser polèmic, perquè és una mica un anatema en el funcionament actual dels mitjans de comunicació, com és el concepte de les redaccions integrades, ja que considero que són la gran trampa per als redactors, si no s’organitzen bé. Explico per què hi faig propostes de millorar, ja que no hi estic pas en contra, al contrari, però s’ha de fer bé per no explotar als periodistes allargant les jornades com un xiclet.

Enllaços:

-Entrevista a Pedro Sánchez a La Vanguardia
https://www.lavanguardia.com/politica/20220627/8367535/pedro-sanchez-izquierda-reflexionar-subida-gasto-militar.html?utm_medium=social&;utm_source=twitter&utm_content=politica

-Fil de Twitter de la Llucia Ramis sobre la realitat dels freelance com ella
@1539743193067147265?t=0mAI1cBuhTi8XtOAWnWi7A&;s=03

-Digital News Report 2022
https://reutersinstitute.politics.ox.ac.uk/digital-news-report/2022

 

 

Vols compartir-ho?

Quant a l'autor

Albert Solé Bonamusa administrator

Soc un periodista. Així, sense adjectius. He treballat quasi tota la meva carrera professional en la premsa escrita (El Punt, L'Esportiu, Diari Ara i Diari de Sabadell –com a director–) però estic enamorat de la ràdio. A més estic casat i soc pare de dos fills.

Deixeu una resposta