Capítulo 30 – Crossover 3 con Raimon Sastre (Dircoms vs periodistas)

Capítulo 30 – Crossover 3 con Raimon Sastre (Dircoms vs periodistas)

Tercer crossover con el podcast de Raimon Sastre ‘Comunica: tu podcast de comunicación’. Esta vez debatimos del trabajo entre periodistas y directores de comunicación o jefes de prensa con dos invitados: Maiol Roger, periodista de TV3 y Anna Grabalosa, jefa de prensa de la Conselleria de Economia de la Generalitat de Catalunya. Hablamos de los dos lados de la comunicación y del mercadeo habitual de información entre estos.

Recomendaciones
Podcast ‘Comunica: tu podcast de comunicación’
https://www.ivoox.com/podcast-comunica-tu-podcast-comunicacion_sq_f1669761_1.html

Artículo de Juan Antonio Giner en la Vanguardia:
https://www.lavanguardia.com/vida/20210704/7576723/excepcion-the-new-yorker.html

 

Vols compartir-ho?

Quant a l'autor

Albert Solé Bonamusa administrator

Soc un periodista. Així, sense adjectius. He treballat quasi tota la meva carrera professional en la premsa escrita (El Punt, L'Esportiu, Diari Ara i Diari de Sabadell –com a director–) però estic enamorat de la ràdio. A més estic casat i soc pare de dos fills.

Deixeu una resposta