Capítulo 20 – Entrevista a Ramon Besa (El País)

Capítulo 20 – Entrevista a Ramon Besa (El País)

La segunda entrevista larga de La Sala de Solé es con un periodista a quien muchos admiramos: Ramon Besa. Redactor jefe de deportes ‘El País’, profesor de Periodismo de la Universidad Ramon Llull (Blanquerna), doctor Honoris Causa de la Universidad de Vic, Premio Nacional de Comunicación en la categoría de prensa de la Generalitat de Catalunya y premio Internacional de Periodismo Manuel Vázquez Montalbán, entre otros reconocimientos. Una charla larga llena de pura pasión por el periodismo.

Recomendaciones.
Informe sobre los 12 aprendizajes de la pandemia de los dircom:
https://www.dircom.org/actualidad-dircom/item/10700-dircom-comparte-12-aprendizajes-que-la-pandemia-de-la-covid-19-ha-dejado-en-el-ambito-de-la-comunicacion-y-la-rse

Vols compartir-ho?

Quant a l'autor

Albert Solé Bonamusa administrator

Soc un periodista. Així, sense adjectius. He treballat quasi tota la meva carrera professional en la premsa escrita (El Punt, L'Esportiu, Diari Ara i Diari de Sabadell –com a director–) però estic enamorat de la ràdio. A més estic casat i soc pare de dos fills.

Deixeu una resposta