Articles sobre conciliació: adoptar tres fills i fer d’alcalde

PerAlbert Solé Bonamusa

Articles sobre conciliació: adoptar tres fills i fer d’alcalde

Els que em coneixen saben que un dels motors de la meva vida professional, i el que ha provocat algun dels canvis de feina, ha sigut la recerca del màxim de conciliació familiar, sobretot des que tinc fills. Potser per aquest motiu m’interessen molt aquests temes i sempre hi tinc les antenes posades. Un dia passejant per Terrassa em vaig trobar un amic –fotoperiodista del Diari de Terrassa– que em va comentar que l’alcalde, Jordi Ballart, havia adoptat tres fills de cop, i que els va tenir a casa per primer cop el dia abans de la presa de possessió del càrrec. Vaig trucar al Jordi perquè m’ho expliqués, i aquest n’és el resultat.

Vols compartir-ho?

Quant a l'autor

Albert Solé Bonamusa administrator

Soc un periodista. Així, sense adjectius. He treballat quasi tota la meva carrera professional en la premsa escrita (El Punt, L'Esportiu, Diari Ara i Diari de Sabadell –com a director–) però estic enamorat de la ràdio. A més estic casat i soc pare de dos fills.

Deixeu una resposta