Reportatge sobre la vida i la mort del CF Reus Deportiu

Reportatge sobre la vida i la mort del CF Reus Deportiu

Feia molts anys, tants com 9, que no m’arremangava per fer un reportatge en profunditat d’un club del futbol català –tot aquell futbol fora del professional, és a dir, el 90%–. La primera meitat de la meva carrera la vaig dedicar als esports, i concretament a les categories més modestes del futbol. El 2010 vaig fer el salt al Diari Ara i vaig passar a escriure d’un club ric i poderós que va vestit de blaugrana, i des del 2013 vaig deixar els esports enrere. Però CTXT m’ha demanat que torni als meus orígens, i la història de la desaparició del CF Reus Deportiu era molt llaminera periodísticament. M’hi he passat hores i un viatge al lloc dels fets, i estic molt satisfet del resultat, encara que la història no tingui un final feliç.

Vols compartir-ho?

Quant a l'autor

Albert Solé Bonamusa administrator

Soc un periodista. Així, sense adjectius. He treballat quasi tota la meva carrera professional en la premsa escrita (El Punt, L'Esportiu, Diari Ara i Diari de Sabadell –com a director–) però estic enamorat de la ràdio. A més estic casat i soc pare de dos fills.

Deixeu una resposta