Selecció d’articles a l’ARA sobre la plataforma de gas Castor

PerAlbert Solé Bonamusa

Selecció d’articles a l’ARA sobre la plataforma de gas Castor

L’1 d’octubre de 2013 –si, no és cap broma– estava a la redacció de l’Ara a la taula de Societat quan per agències va sortir que a la zona d’Alcanar que s’havia produït un terratrèmol de 4,2 a l’escala de Richter que s’havia notat a diverses poblacions de la zona de l’Ebre, i molt a prop d’un magatzem de gas submarí anomenat Castor. En aquell moment el meu cap, Joan Serra, em va dir que agafés jo la notícia i la pengés a la web. El que va començar com una notícia més d’aquell dia, va anar creixent i em va atrapar. Vaig estar mesos –diria que anys– fent-ne notícies.

La notícia va ser tan important, que l’Antoni Bassas, que feia poc que s’havia incorporat a l’Ara a la secció de televisió, va demanar-me que l’acompanyés a Alcanar a gravar un reportatge. Jo no hi aparec, però en vaig fer tota la producció i bona part del guió.

 

Vols compartir-ho?

Quant a l'autor

Albert Solé Bonamusa administrator

Soc un periodista. Així, sense adjectius. He treballat quasi tota la meva carrera professional en la premsa escrita (El Punt, L'Esportiu, Diari Ara i Diari de Sabadell –com a director–) però estic enamorat de la ràdio. A més estic casat i soc pare de dos fills.

Deixeu una resposta